Felles barmarksamling- 7. og 8.september 2019

Postet av Hanne Langseth den 25. Aug 2019

Felles barmarksamling:
Team Oppdalsbanken langrenn og skiskyting,
Oppdal alpin, og Oppdal IL freeski

Dato: lørdag 7. og søndag 8.september 2019
Oppmøtested: Gjevilvassdalen, Rauøra innerste parkering (lørdag)
                        Fagerhaug, Oppdalsporten (søndag)        

Vi gleder oss til å på ny samle de flotte skibarna-og ungdommene i Oppdal til barmarksamling! Her skal vi trene og utfordre hverandre enten vi driver med alpint, langrenn, skiskyting eller jibbing. Det har vært noen artige og sosiale samlinger tidligere, og satser på ei like bra helg også i år!
I år blir det to dagsamlinger uten overnatting. Samlinga er for de født 2012 og eldre. Foreldre må bringe og hente. Vi setter ellers pris på om noen foreldre kan være med å hjelpe til med diverse.

Program lørdag 7.september:
12.30 Oppmøte ved innerste parkering til Rauøra. Dagens samling foregår ved "storstenen".
13.00-16.30 "Mesternes Mester" for å trene balanse, hurtighet, styrke, spenst, utholdenhet, koordinasjon, og problemløsning.
Inkl en halvtimes mat-og drikkepause.
16.30 Felles grilling av mat på stranden.

Program søndag 8.september:
11.00 Oppmøte ved Oppdalsporten på Fagerhaug. Felles kjøring fra Oppdalsporten til turstart. Dagens turmål er Svarthattan, Langvelldalen. Det blir lunsj-stopp på trimposten ved Søbergsfossen. Vi fordeler i ulike tempogrupper etter de som deltar på turen, og etter alder. Minimum en voksen pr tempogruppe. Yngre utøvere, søsken etc er velkommen til å være med på fjellturen, men de må ha med seg foreldre og gå i lag med de.
Henting av barn ved turstart i Langvelldalen. Avtal at noen ringer når turen er ferdig dersom du skal avtale henting.

Utstyr, mat og drikke:  
Mat og drikke: matpakke og drikke til lunsj både lørdag og søndag. Hver enkelt tar selv med seg alt av grillmat og drikke til lørdag. Vi stiller med griller, ketchup og sennep. Ta med en lett tursekk til fjellturen på søndag. I denne må det være plass til litt klær, i tillegg til mat og drikke. Ta med klær etter vær.
Dersom det blir fint vær kan det være lurt å ta med litt badetøy og en håndduk i tilfelle du får lyst til å bade.


Påmelding til Hanne Langseth på epost: hanne_langseth@hotmail.com, innen 4.september. Skriv på navn, årskull, idrettsgren, navn og tlf.nr til foreldre, og om noen av foreldrene er med på dagtid.


Bilder fra fjorårets samling på Rauøra:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline